30/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 9 SUPERLIGA U14

INFORMATORI NR 9 SUPERLIGA U14

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Superliges U14 (M),xhiroja e  IX zhvilluar me 26/27.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – TREPCA                                        105 - 76

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Shaban Gashi

Vezhguesi:  Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

M- BASHKIMI – VUSHTRRIA BASKET                                            60 – 50

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Klodin Lecaj

Vezhguesi:  Arben Lelzliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

PEJA DT – JUNIOR 06                                                                78 – 57

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi:  Roberto Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

M JUNIOR PRISHTINA – ISTOGU                                              73 – 35

Gjyqtari kryesor: Burim Berisha

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi:  Bekim Aliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PEJA     pushon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                   29.11.2022

 

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: