30/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 8 SUPERLIGA U16

INFORMATORI NR 8 SUPERLIGA U16

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Superliges U16 (M),xhiroja e IX zhvilluar me 26/27.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

VUSHTRRIA BASKET – RAHOVECI                                                      59 – 65

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Erion Sadiku

Vezhguesi: Gazmend Gubetini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PRIZRENI NEW BASKET                 107 – 46

Gjyqtari kryesor: Burim Berisha

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhik

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

M JUNIOR PRISHTINA – M- BASHKIMI                                      48 – 72

Gjyqtari kryesor: Burim Berisha

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi: Bekim ALiu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

TREPCA – ISTOGU                                                                           79 – 46

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vezhguesi: Arta Mustafa

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PRISHTINA E RE – PEJA                                                                

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi: Gazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq trajnerit RRONI PUPOVCI i cili u ndeshkua me GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VENDIME:

 

Trajneri RROINI PUPOVCI (KB PEJA) i cili u ndeshkua me GT, dhe konform nenit 42.1 te PG denohet me 40.00 EUR.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                            Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                        29.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: