02/12/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGA U14 (M)

NOMINIMET SUPERLIGA U14 (M)

XHIROJA X

Për ndeshjet e “Superliga U14 (M)”, xhiroja X të cilat do të zhvillohen me 03/04.12.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

 PEJA DT – PEJA

Dita e Premte

Ora: 13:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Jeta Zeka

Gjyqtari 1:  Melita Luci

Vezhguesi:  Allen Idrizaj
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: