22/12/2020 FBK

TERMINET DHE DELEGIMET KUPA E LIGES SE PARË XHIROJA II

                      

                                TERMINET DHE DELEGIMET  KUPA E LIGES SE PARË

                                                                  XHIROJA II   

 

28.12.2020  E hene ora 16:30,                  AS Prishtina vs NEW Basket 

Gjyqtari kryesor: Burim Berisha

Gjyqtari 1: Arian Kurtalani

Vezhguesi:Gazmend Mehmeti

 

 

E enjte ora 17:30,                                        Drita vs Vushtrria 

Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli  

Gjyqtari 1: Arlind Vitija

Vezhguesi:Naim Jashari

 

 

                                                                   

 

 
Lexo dhe: