02/12/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGA U18 (M)

SUPERLIGA U18 (M)

XHIROJA X

Për ndeshjet e “Superliga U18 (M)”, xhiroja X të cilat do të zhvillohen me 03/04.12.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

VELLAZNIMI – PEJA

Dita e Diele

Ora: 11:00

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor:  Irma Konjusha

Gjyqtari 1:  Aran Kera

Vezhguesi: Dorentina Mejzini

 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – PRIZRENI NEW BASKET

Dita e Shtune

Ora: 14:00

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor: Mauhamet Maloku

Gjyqtari 1:  Drin Shabani

Vezhguesi:  Urim Hasani

 

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – TREPCA

Dita e Shtune

Ora: 15:00

Palestra: ISP Marigona

Gjyqtari kryesor:  Irma Konjusha

Gjyqtari 1:  Arian Kera

Vezhguesi: Gazmend Mehmeti

 

 PRISHTINA E RE – M JUNIOR PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 12:00

Palestra: Pallati i Rinise, Prishtine

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1: Hekuran Rugova

Vezhguesi:  Allen Idrizaj

 

 

M- BASHKIMI – VUSHTRRIA BASKET

Dita e Diele

Ora: 12:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1:  Semi Bervenik

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhik

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                02.12.2022

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: