02/12/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 VAJZAT (F)

LIGA U14 VAJZAT (F)

XHIROJA VI

Për ndeshjet e “liga U16 (F)”, xhiroja VI të cilat do të zhvillohen me 03/04.12.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

KBF BASHKIMI – PENZA

Dita e Diele

Ora: 14:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor:  Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1:  Semi Bervenik

Vezhguesi:  Kushtrim Qoqaj

 

 

PRO GJAKOVA – PONTE PRIZRENI

Dita e Diele

Ora: 13:00

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Viola Tanushi

Vezhguesi:  Dorentina Mejzini

VELLAZNIMI – JUNIOR 06

Dita e Hane

Ora: 17:30

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor:  Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1:  Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi:  Dorentina Mejzini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TREPCA  – pushon

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                02.12.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: