02/12/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U12 PERENDIM (M)

 

LIGA U12 PERENDIM (M)

XHIROJA VI

Për ndeshjet e “liga U12 Perendim (M)”, xhiroja VI të cilat do të zhvillohen me 03/04.12.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

THERANDA BASKET – PEJA DT

Dita e Shtune

Ora: 10:00

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor: Muhamet Maloku

Gjyqtari 1:  Drin Shabani

Vezhguesi:  Urim Hasani

 

 

ISTOGU – JUNIOR 06

Dita e Diele

Ora: 11:00

Palestra: e Sportit, Istog

Gjyqtari kryesor:  Ilir Shala

Gjyqtari 1:  Shaban Gashi

Vezhguesi:  Hajredin Zeka

 

PRO GJAKOVA – pushon

 

PRIZRENI NEW BASKET  – pushon

 

 

 

 

 

Komesari I Garave ne Ktegorite e reja                       Prishtine                           

Xhelal Mumini                                                                02.12.2022

 

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: