02/12/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 (M) XHIROJA III

NDESHJEA E MBETUN

 

 

 

LIGA U14   (M)

XHIROJA III

Për ndeshjen nga “liga U16 lindje (M)”, xhiroja III të cilat do të zhvillohet me 03/04.12.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjes si në vijim: 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – SIGAL PRISHTINA      ndeshja zhvillohet ne ISP Marigona

Dita e Shtune

Ora: 10:00

Palestra: ISP Marigona

Gjyqtari kryesor:  Korab Muhadri

Gjyqtari 1:  Semi Bervenik

Vezhguesi: Tokjona Rexhaj

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                 Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                           02.12.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: