07/02/2023 FBK

INFORMATORI NR 11 LIGA U14

INFORMATORI NR 11 LIGA U14

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U14 (M),xhiroja e  XI zhvilluar me 04.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

VELLAZNIMI – SHB DARDANIA                                            39 – 29

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Andi Katanolli

Vezhguesi: Doruntina Mejzini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

GOLDEN BASKET – THERANDA BASKET                                44 – 78

Gjyqtari kryesor: Drin Skenderi

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi: Bujar Shemsedini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

GOLDEN EAGLE YLLI – YLLI 04                                                   18 – 84

Gjyqtari kryesor: Kllodian Lecaj

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi: Hysen Hasan

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PRIZRENI NEW BASKET – VELLAZNIMI                                    42 – 57

Gjyqtari kryesor: Klodian Lecaj

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi: Hysen Hasan

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       06.02.2023

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: