13/02/2023 FBK

INFORMATORI NR 16 SUPERLIGA U18

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliges U18 (M),xhiroja e XVI zhvilluar me 11/12.02.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

TREPCA – VUSHTRRIA BASKET                                                                 95 – 70                                               

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini  

Gjyqtari 1: Aron Laja

Vezhguesi: Xhavit Beqiri

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

VELLAZNIMI – M JUNIOR PRISHTINA                                                     79 – 72

Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli

Gjyqtari 1: Ilir Shala

Vezhguesi:  Roberto Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

PRIZRENI NEW BASKET – M- BASHKIMI                                          67 – 100

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Albin Hajzeraj

Vezhguesi: Urim Hasani

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra A korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PEJA – PRISHTINA E RE                                                                          61 – 66

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1: Hekuran Rugova

Vezhguesi: Hjaredin Zeka  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – MARIGONA HILL PRISHTINA                         43 – 68

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi: Hysen Hasani

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra A korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

 Xhelal Mumini                                                                                       13.02.2023

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: