13/02/2023 FBK

INFORMATORI NR 10 LIGA U6 VAJZAT

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e liges U16 (F),xhiroja   zhvilluar me 11/12.02.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

KBF PRISHTINA – SFERA                                                                   76 – 32

Gjyqtari kryesor: Shaban Gashi

Gjyqtari 1: Lorena Haxha

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhiku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq lojtares GERTA HOTI e cila u ndeshkua me GT.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq lojtares DIELLZA MUSLIA e cila u ndeshkua me GT

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

KBF PEJA 03 – VUSHTRRIA BASKET                                                89 – 22

Gjyqtari kryesor: Jeta Zeka

Gjyqtari 1: Melit Luci

Vezhguesi: Hajredin Zeka  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

AA PRISHTINA – VELLAZNIMI                                                                 58 – 26

Gjyqtari kryesor: Arian Kurtalani

Gjyqtari 1: Arb Daku

Vezhguesi: Agnesa Robaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PENAZA 2022 – BASHKIMI                                                                       41 – 52

Gjyqtari kryesor: Jeta Zeka

Gjyqtari 1: Andi Trakanqi

Vezhguesi: Allen Idirizaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

JUNIOR 06    – pushon

 

 

 

 

Komesari i Garave per Kategorite e reja                                                           Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                                       13.02.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: