13/02/2023 FBK

INFORMATORI NR 8 LIGA U16 PERENDIM

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U16 perendim (M),xhiroja e VIII zhvilluar me 11/12.02.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

PEJA DT – GOLDEN EAGLE YLLI                                             55 – 51      

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1: Hekuran Rugova

Vezhguesi:  Roberto Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq trajnerit ENDRIT ELASHANI i cili u ndeshkua me GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

VELLAZNIMI – VITIA 06                                                        79 – 31

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi:  Doruntina Mejzini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

VENDIME:

 

Trajneri (ENDRIT ELSHANI) Golden Eagle Ylli, i cili u ndeshkua me GT dhe konform nenit 42.2 te PG denohet me 40.00 euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       13.02.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: