21/02/2023 FBK

INFORMATORI NR 17 SUPERLIGA U18

INFORMATORI NR 17 SUPERLIGA U18

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliges U18 (M),xhiroja e XVII zhvilluar me 18/19.02.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

MARIGONA HILL – PRISHTINA                                                            80 – 45

Gjyqtari kryesor: Drin Skenderi   

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi:  Bekim Aliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PRISHTINA E RE – PRIZRENI NEW BASKET                                        76 – 70                          

Gjyqtari kryesor: Arian Kurtalani

Gjyqtari 1: Arb Daku

Vezhguesi:  Bekim Aliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

GOLDEN EAGLE YLLI – VELLAZNIMI                                                   63 – 75

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi: Arben Lezliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra A korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

M- BASHKIMI – TREPÇA                                                                       71 – 80

Gjyqtari kryesor: IAlmir Kryeziu

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi: Urim Hasani  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

 

 

VUSHTRRIA BASKET – M JUNIOR PRISHTINA                                   73 – 72

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi: Enes Maxhuni

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra A korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       21.02.2023

 

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: