21/02/2023 FBK

INFORMATORI NR 18 SUPERLIGA U16

INFORMATORI NR 18 SUPERLIGA U16

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliges U16 (M),xhiroja e XVIII zhvilluar me 18/19.02.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

RAHOVECI – VUSHTRRIA BASKET                                                     62 – 59

Gjyqtari kryesor: Drin Skenderi  

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi: Artan Ejupi  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

  

PRIZRENI NEW BASKET – MARIGONA HILL PRISHTINA                 26 – 132

Gjyqtari kryesor: Almir Kryeziu

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi: Arben Lezliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

M- BASHKIMI – M JUNIOR PRISHTINA                                     81 – 43

Gjyqtari kryesor: Almir Kryeziu

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi: Arben Lezliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

ISTOGU – TREPCA                                                                          83 – 70                                                                        

Gjyqtari kryesor: Jeta Zkeka

Gjyqtari 1: Shaban Gashi

Vezhguesi:  Hajredin Zeka   

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PEJA – PRISHTINA E RE                                                                  56 – 51

Gjyqtari kryesor: Hekuran Rugova 

Gjyqtari 1: Jeta Zeka

Vezhguesi: Hajredein Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                            Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                        21.02.2023

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: