23/03/2023 FBK

NOMINIMIMI F4 KUPA E KOSOVES U14 VAJZAT (F) PRIZREN ARENA

NOMINIMIMI F4 KUPA E KOSOVES U14 VAJZAT  (F) PRIZREN ARENA

 

Për ndeshjet e F4 Kupes se Kosoves  U16  (F)”,  të cilat do të zhvillohen me 25/26.03.2023, Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

 

TREPCA – VELLAZNIMI

Dita e Shtune

Ora: 13:15

Palestra: Prizren Arena, Prizren  

Gjyqtari kryesor:  Drin Skenderi

Gjyqtari 1:    Semi Bervenik

Vezhguesi:  Korab Qerreti  

 

 

JUNIOR 06 – PONTE PRIZRENI

Dita e Shtune

Ora: 14:30

Palestra: Prizren Arena, Prizren 

Gjyqtari kryesor: Drin Skenderi

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi:   Korab Qerreti

 

 

 

FINALJA KUPA E KOSOVES U16 (F)

 

 

Dita e Diele

Ora: 11:30

Palestra: Prizren Arena, Prizren

Gjyqtari kryesor:  Drin Skenderi

Gjyqtari 1:    Semi Bervenik

Vezhguesi:   Kushtrim Qoqaj

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                              Prishtine

Xhelal Mumini                                                                      23.03.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: