15/05/2023 FBK

INFORMATORI NR 2 LIGA U14 PLAY OFF GJYSMEFINALJA 2

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e liges U14 (M) gjysmefinales se pare zhvilluar me 13/14.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

THERANDA BASKET – SIGAL PRISHTINA                                    58 – 42

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vezhguesi: Artan Ejupi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

YLLI 04 – GOLDEN BASKET                                                           86 – 76

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Aron Laja

Vezhguesi:  Doruntina Mejzini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                             Prishtinë                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Xhelal Mumini                                                                                                                   15.05.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: