24/05/2023 FBK

Grumbullohet Kosova U-18

Përfaqësuesja e Kosovës në basketboll për U-18 në konkurrencën e meshkujve do të grumbullohet këtë të enjte dhe të premte.

Grumbullimi do të mbahet në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve nga ora 10:30 deri në 13:00 për dy ditë radhazi.

Në këtë grumbullim janë ftuar 44 lojtarë, ku përzgjedhësi i kësaj grupmoshe Brahim Veseli, i cili do të asistohet nga ndihmësit Endrit Elashani dhe Safet Kastrat do të kenë mundësi të shohin formën dhe cilësinë e lojtarëve para grumbullimeve të ardhshme.

Dardanët U-18 janë në Grupin C, së bashku me Estoninë, Rumaninë, Ukrainën, Holandën dhe Irlandën.

Lista e gjerë e lojtarëve

 1. Jon Ismaili
 2. Lum Zeqiri
 3. Eris Zeneli
 4. Dren Kastrati
 5. Flon Kastrati
 6. Mal Syla
 7. Rron Dahsyla
 8. Diar Canhasi
 9. Adis Gashi
 10. Riad Shamli
 11. Andi Kocinaj
 12. Andi Ahmeti
 13. Altin Morina
 14. Qemal Krasniqi
 15. Drin Ademaj
 16. Andi Hajrizi
 17. Art Shkodra
 18. Bener Mitrovica
 19. Semi Futko
 20. Virtyt Ademi
 21. Ismail Voca
 22. Drinor Gerxhaliu
 23. Orges Shatri
 24. Niman Demiraj
 25. Don Shehu
 26. Dion Musa
 27. Orges Reqica
 28. Elion Reka
 29. Ariol Berisha
 30. Yll Nuradini
 31. Drin Halili
 32. Arben Telaku
 33. Ilir Kabashi
 34. Norik Binqa
 35. Rron Radoniqi
 36. Jon Ukaj
 37. Arlind Konjuhi
 38. Altin Ibishi
 39. Erold Rrahmani
 40. Krenar Dakaj
 41. Hadis Durguti
 42. Orik Buja
 43. Rinor Dedinca

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: