07/06/2023 YDF International tournament U14 Boys-Girls

Orari i YDF-së në Prizren

Për pesë ditë radhazi në “Sezai Surroi” zhvillohen ndeshjet e turneut të FIBA YDF-së.

Nga 4 ndeshje do të zhvillohen çdo ditë, ndërsa do të marrin pjesë Kosova, Maqedonia Veriore, Turqia, Rumania dhe Bullgaria në të dyja konkurrencat.

Orari

8 qershor

13:00 Kosova (F) - Maqedonia Veriore (F) 

15:00 Kosova (M) - Maqedonia Veriore (M)

17:00 Bullgaria (F) - Rumania  (F)

19:00 Bullgaria (M) -  Rumania (M)

9 qershor

13:00 Turqia (F) – Bullgaria (F)

15:00 Turqia (M) – Bullgaria (M)

17:00 Rumania (F) – Kosova (F)

19:00 Rumania (M) – Kosova (M)

10 qershor

13:00 Turqia (F) – Maqedonia Veriore (F)

15:00 Turqia (M) – Maqedonia Veriore (M)

17:00 Bullgaria (F) – Kosova (F)

19:00 Bullgaria (M) – Kosova (M)

11 qershor

13:00 Rumania (F) – Turqia (F)

15:00 Rumania (M) – Turqia (M)

17:00 Maqedonia Veriore (F) – Bullgaria (F)

19:00 Maqedonia Veriore (M) – Bullgaria (M)

12 qershor

09:00 Maqedonia Veriore (F) - Rumania (F)

11:00 Maqedonia Veriore (M) -       Rumania (M)

13:00 Turqia (F) - Kosova (F)

15:00 Turqia (M) – Kosova (M)

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: