08/06/2023 Liga U14 Vajzat

12-shet e Kosovës për turneun e YDF-së

FIBA YDF “Youth Development Fund” për U14 për pesë radhazi do të zhvillohet në qytetin e Prizrenit, ku do të marrin pjesë Kosova, Turqia, Rumania, Maqedonia Veriore dhe Bullgaria në të dyja konkurrencat.

 

Turneu fillon më 8 qershor dhe përfundon më 12, ku çdo ditë zhvillohen nga katër sfida dhe secila sfidohet me njëra-tjetrën.

 

Para fillimit të turneut trajneri i Kosovës U14 te femrat, Hasani Bytyqi dhe Driton Obërtinca te meshkujt kanë zbuluar 12shen për këtë turne.

 

Kosova U14 (F)

 1. Alara Perteshi
 2. Bora Mullabazi
 3. Albulena Dakaj
 4. Gerta Hoti
 5. Tiara Shala
 6. Riga Shkodra
 7. Erda Januzi
 8. Luenta Muzliukaj
 9. Era Muzliukaj
 10. Odeta Sejdiu
 11. Tuana Shulemaja
 12. Uma Fetahovic

Trajner Hasan Bytyqi, ndihmëstrajnere: Agnesa Robaj

 

Kosova U14 (M)

 1. Enes Gashi
 2. Blin Aliu
 3. Lis Mehmeti
 4. Eris Grashtica
 5. Egon Demiri
 6. Unik Ahmeti
 7. Unejs Përgjegjaj
 8. Etik Asllani
 9. Almir Dullovi
 10. Mal Krasniqi
 11. Egzon Fazliu
 12. Erin Kotorri

Trajner: Driton Obërtinca, ndihmëstrajner: Driton Rraci
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: