23/01/2020 FBK

INFORMATORI NR 4 KUPA E KOSOVËS

INFORMATORI NR 4 KUPA E KOSOVËS

 
23 janar 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së IV -të Kupës së Kosovës të zhvilluara me 22.01.2020 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Ponte Prizreni vs Prishtina e RE 83 : 51
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Trepça vs Vushtrria 85 : 48
Gjyqtari kryesor: Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Feronikeli vs Drita
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Golden Eagle Ylli vs Megasport 94 : 57
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: