04/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U12 Lindje (M) XHIROJA X

Për ndeshjet e “Lliga U12 Lindje (M)”, xhiroja VIX të cilat do të zhvillohen me 05/06.03.2021 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

M JUNIOR PRISHTINA – MARIGONA HILL PRISHTINA

Dita e Premte

Ora: 18:30

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Semi Bervenik

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi: Mehdi Gashi

 

 

SHB HALIT HOXHA – TREPCA

Dita e Shtune

Ora:11:00

Palestra: Misair Isma, Rahovec  

Gjyqtari kryesor: Xhevahire Hajda

Gjyqtari 1: Viola Tanushi

Vezhguesi: Artan Ejupi

 

 

 

Komesari I Garave per Ktegorite te reja                                        Prishtine

Xhelal Mumini                                                                          04.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: