10/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF/ FINALJA 1

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e Liga U18 (M),finalja e pare e zhvilluar me 07.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

VELLAZNIMI – GOLDEN EAGLE YLLI                   42 – 51    (0-1)

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1: Petrit Emra

Vëzhguesi: Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                           10.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: