07/11/2022 FBK

LIGA U18 (M) XHIROJA V

LIGA U18 (M)

XHIROJA V

Për ndeshjet e “liga U18 (M)”, xhiroja V të cilat do të zhvillohen me 05/06.11.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

SFERA – RAHOVECI  ndeshja zhvillohet ne Rahovec

Dita e Hene

Ora: 15:00

Palestra: Misair Izma, Rahovec

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi:  Ersen Hoxhaxhik

 

 

ULPIANA – SIGAL PRISHTINA

Dita e Diele

Ora: 13:00

Palestra: e Qytetit, Lipijan

Gjyqtari kryesor: Burim Berisha

Gjyqtari 1: Genc Vitaku

Vezhguesi:  Naim Jashari

 

 

YLLI 04 – DRITA

Dita e Diele

Ora: 18:15

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor:  Aron Laja

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi: Dorentina Mejzina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                               04 .11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: