17/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 7 SUPERLIGA U18

VUSHTRRIA BASKET – TREPCA                                        70 – 86

Gjyqtari kryesor: Yllmir Merovci

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi: Enes Maxhuni

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq lojtarit ISMAIL VOCA, i cili u ndeshkohet me GT

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

M JUNIOR PRISHTINA – VELLAZNIMI                             20 – 0

Gjyqtari kryesor:

Gjyqtari 1:

Vezhguesi:

Vendim:  Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat 20:0 dhe nuk merr asnjë pikë.

 

M- BASHKIMI – PRIZRENI NEW BASKET                           87 – 61

Gjyqtari kryesor: Almir Kryeziu

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi: Urim Hasani

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PRISHTINA E RE – PEJA                                                        78 – 63

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi: Gazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – GOLDEN EAGLE YLLI             77 - 61

Gjyqtari kryesor: Genc Vitaku

Gjyqtari 1: Arian Kera

Vezhguesi:  Bekim Aliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq trajnerit DEFRIM HASHANI, i cili ndeshkohet me 2 GT.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

VENDIM:

 

DEFRIM HASHANI (MARIGONA HILL PRISHTINA) i cili u ndeshkua me 2 GT dhe konform nenit 41.1 te PG denohet me 80.00 Euro

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       17.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: