Trepça

Info rreth klubit

Palestra e Sportit "Minatori", Mitrovice
kbtrepca@gmail.com
028 38 488

Administrimi

Kryetari: Vullnet Sefaja
Drejtor: Vullnet Sefaja
Trajner:

Media Sociale

Historiku i Ekipit

KB Trepça është një klub profesionist basketbolli me seli në Kosovë. Klubi garon në Superligën e Basketbollit të Kosovës, Ligën Ndërkombëtare të Basketbollit të Ballkanit dhe Kupën e Kosovës. KB Trepca është një nga klubet më të suksesshme në Kosovë, KB Trepca ka fituar 3 Kampionate Kombëtare dhe 4 Kupa të Basketbollit në Kosovë. Klubi aktualisht luan në qendrën sportive "Salla e sporteve Minatori", në qendër të Mitrovicës, me një kapacitet për rreth 3000 spektatorë.

Lojtarët

   
Points FG FT Rebs Blck Foul
Foto Lojtari Pozita Gjatësia (cm) Pesha (kg) GP Min T Avg M A % M A % D O T Ass St To Fv Ag Cm Rv Indeksi
DRILON HAJRIZI PF 202 100 3 96.44 58 19.33 21 41 .51 7 11 .64 15 1.67 20 12 7 5 0 1 7 10 68
GERALD BLACKSHEAR PF 204 100 4 84.56 47 11.75 20 33 .61 7 15 .47 24 2.75 35 3 6 5 1 2 9 13 66
AMIN HOT PG 196 86 4 127.69 38 9.5 13 36 .36 4 6 .67 22 0.75 25 26 4 11 3 0 11 7 60
SHPAT SYLA PG 190 0 1 14.98 8 8 3 6 .5 0 0 1 0 1 1 2 0 0 0 3 2 9
ANES GASHI SF 189 0 1 18.13 5 5 1 2 .5 2 2 1 3 0 3 2 0 0 0 0 3 1 9
BLEND MEHANA PF 200 100 1 5.6 4 4 1 2 .5 2 2 1 1 0 1 0 1 0 0 0 3 1 5
RAMADAN ZEKIQI PG 186 0 3 20.22 10 3.33 4 8 .5 0 0 0 0.33 1 2 0 2 0 0 5 0 7
AGON SELMANI SG 188 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ANID GASHI SF 183 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SAMIR ZEKIQI SF 202 98 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ANDREW MICHAEL GORDON C 208 105 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TAURUS RAMON COCKFIELD JR SG 185 85 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BURIM ZEKIQI PF 199 0 3 41.5 8 2.67 3 10 .3 0 0 4 1 7 2 0 4 0 0 7 0 6
VALDRIN HAXHIU SF 192 0 3 27.58 0 0 7 0 0 2 0 2 4 2 3 0 0 6 1 -2
RINOL GASHI PG 190 0 1 11.62 0 0 4 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 1 0 -2
Statistics powered by Genius Sports
 • FG - Field Goals
 • GP - Games Played
 • Min - Minutes Played
 • T - Total
 • Avg - Average
 • M - Made
 • A - Attempted
 • % - Percentage
 • D - Defesinve
 • O - Offesinve
 • Ass - Assists
 • St - Steals
 • To - Turnovers
 • Fv - in Favoure of
 • Ag - Againts
 • Cm - Committed
 • Rv - Received

Statistika për sezonën 2021/2022

Matches Efficiency / Index Time Leading
6 630 169.24667
Average Total
Points 89.33 536
Rebounds 44.17 265
Rebounds Defensive 30.83 185
Rebounds Offesinve 13.33 80
Assists 20.83 125
Blocks 2.33 14
Blocks Received 3.5 21
Steals 8.83 53
Turnovers 15.83 95
Fouls Total 21.67 130
Fouls On 17 102
Bench Points 17.33 104
Points In The Paint 43.67 262
Points Second Chance 13.33 80
Points Fast Break 20.5 123
Points From Turnovers 18.67 112
Made Attempted %
Free Throws 81 121 0.669421
Two Pointers 136 255 0.533333
Three Pointers 61 170 0.358824
Field Goals 197 425 0.463529

Ndeshjet

# Ndeshjet Rezultati Shenuara Pranuara Kosh Diferenca
1 Rahoveci vs Trepça F 75 71 4
2 Trepça vs Golden Eagle Ylli F 72 69 3
3 Trepça vs Prizreni-16 F 97 90 7
4 Rc Cola Drita vs Trepça F 98 58 40
5 Trepça vs Peja F 83 66 17
6 Bashkimi vs Trepça H 83 87 -4
7 Rahoveci vs Trepça F 103 75 28
8 Golden Eagle Ylli vs Trepça H 68 91 -23
9 Trepça vs Golden Eagle Ylli F 81 69 12
10 Prizreni-16 vs Trepça H 81 90 -9