Vëllaznimi

Info rreth klubit

Administrimi

Kryetari:
Drejtor:
Trajner:

Media Sociale

Historiku i Ekipit

KB Vëllaznimi Gjakovë është një ekip kosovar i basketbollit që luan në Superligën e Kosovës. Klubi është pjesë e multidisiplinarit Vëllaznimi Gjakovë, ekipi i futbollit i të cilit quhet KF Vëllaznimi dhe ekipi i tij i hendbollit KH Vëllaznimi.

Lojtarët

   
Points FG FT Rebs Blck Foul
Foto Lojtari Pozita Gjatësia (cm) Pesha (kg) GP Min T Avg M A % M A % D O T Ass St To Fv Ag Cm Rv Indeksi
RRON DAHSYLA PG 193 100 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BURIM ZEKIQI PF 199 0 1 29.82 8 8 2 10 .2 2 3 .67 0 0 0 0 1 0 0 0 2 2
SHENDERIT LLAPI PF 200 84 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ATIK KOSHI PG 185 75 1 8.88 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 1
DON POLLOSHKA PG 177 72 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BARDH REXHA SF 200 85 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
JALEN TERREL RAY PG 191 85 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SAMMUEL LEE SESSOMS PG 184 88 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
JALON KEPATRICK ANDREWS SF 203 102 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
JORDAN BRYCE DALLAS C 207 110 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DONAT REXHEPI SG 195 97 1 5.44 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 -1
ARDIT PEPAJ SF 194 85 1 35.12 5 5 2 10 .2 0 0 2 1 3 0 0 1 0 0 3 0 -1
Statistics powered by Genius Sports
 • FG - Field Goals
 • GP - Games Played
 • Min - Minutes Played
 • T - Total
 • Avg - Average
 • M - Made
 • A - Attempted
 • % - Percentage
 • D - Defesinve
 • O - Offesinve
 • Ass - Assists
 • St - Steals
 • To - Turnovers
 • Fv - in Favoure of
 • Ag - Againts
 • Cm - Committed
 • Rv - Received

Ndeshjet

# Ndeshjet Rezultati Shenuara Pranuara Kosh Diferenca
1 Peja vs Vëllaznimi H 62 82 -20
2 Golden Eagle Ylli vs Vëllaznimi H 69 82 -13
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Youth Basketball supporters: