17/01/2020 FBK

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA XHIROJA XXI

E shtunë, 17:00
RAHOVECI vs LIPJANI
Gjyqtari kryesor: Elion Obërtinca
Gjyqtari 1: Visar Bunjaku
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Gzim Maloku

E shtunë, 19:00
GOLDEN EAGLE YLLI vs TREPÇA
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Astrit Kasapolli
Vëzhguesi:Lulzim Maloku

E diel, 17:00
PEJA vs SIGAL PRISHTINA
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhguesi: Mehdi Gashi

E diel, 19:00
PONTE PRIZRENI vs FERONIKELI
Gjyqtari kryesor: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Endrit Basha
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: