17/09/2021 FBK

INFORMATORI NR 1 ART MOTION SUPERLIGA

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e ART Motion Superliga xhiroja I te zhvilluara me 14-16.09.2021 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 XHIROJA I 14/16 09.2021

 

RC Cola Drita vs Sigal Prishtina                 56:124 (08:35, 20:28, 12:29, 16:32)

Gjyqtari kryesor: Artan Gashi

Gjyqtari 1: Dren Pudarolli Gjyqtari 2: Petrit Emra Vezhguesi: Bekim Aliu ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT (B) u ndeshkua trajneri Ante Nazor.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

Panot reklamuese te Kompanisë ART Motion dhe Kujtesa ishin te vendosura.

 

Trepca vs Golden Eagle Ylli                         72:69 (16:18, 22:19, 23:15, 11:17)

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini

Gjyqtari 1: Elldin Uglari Gjyqtari 2: Visar Bunjaku Vezhguesi: Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT ( C ) u ndeshkua trajneri Adis Beciragic .

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

Panot reklamuese te Kompanisë ART Motion dhe Kujtesa ishin te vendosura.

 

Prizreni 16 vs Rahoveci                          106:96 (29:30, 31:31, 22:10, 24:25)

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani Gjyqtari 2: Amar Djekovic Vezhguesi: Sabri Parduzi ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Arbnor Rifati.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Fotis Takianos.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

Panot reklamuese te Kompanisë ART Motion dhe Kujtesa ishin te vendosura.

 

Peja vs Bashkimi                                           86:51 (19:05, 20:15, 24:19, 23:12)

Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj Gjyqtari 2: Egzon Maloku Vezhguesi: Lulzim Maloku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive. Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Për shkak të masave kufizuese ndeshjet e basketbollit të cilat organizohen nga FBK-së zhvillohen pa prezencën e shikuesve.

Panot reklamuese te Kompanisë ART Motion dhe Kujtesa ishin te vendosura.

 

Vendime:

  1. Ante Nazor (Sigal Prishtina) Konform Nenit 2 te PG denohet me 150 euro.
  2. Arbnor Rifati (Prizreni 16) Konform Nenit 2 te PG denohet me 300 euro.
  3. Fotis Takianos (Rahoveci) Konform Nenit 2 te PG denohet me 150 euro.
  4. Adis Beciragic (Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 2 te PG denohet me 150 euro.

 

Faton Kurshumlija,

Komesar I Garave,
Lexo dhe: