20/01/2020 FBK

INFORMATORI NR 21 SUPERLIGA

INFORMATORI NR 21 SUPERLIGA

 
20 janar 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XXI-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 18/19.01.2020 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

RAHOVECI vs LIPJANI 97:76 ( 22:12,19:24,29:18,24:20)
Gjyqtari kryesor: Elion Obërtinca
Gjyqtari 1: Visar Bunjaku
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT (B) u ndëshkua trajneri Ardian Olluri.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 1.700
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

GOLDEN EAGLE YLLI vs TREPÇA 90:83 ( 26:21,26:20,16:23,22:19)
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Astrit Kasapolli
Vëzhguesi:Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndeshkuan lojtaret Egzon Kuqi dhe Jamel McKay.
Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT ( C) u ndëshkua trajneri Neven Pllantak .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 800.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PEJA vs SIGAL PRISHTINA 82:76 ( 22:7,29:25,19:27,12:17)
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 3000
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PONTE PRIZRENI vs FERONIKELI 96:83 ( 31:22,24:19,26:22,15:20)
Gjyqtari kryesor: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Endrit Basha
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Ardian Olluri( KB.Lipjani) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.
2.Egzon Kuqi(KB.Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.
3.Jamel McKay(KB.Golden EagleYlli) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
4.Neven Pllantak(KB.Trepça)Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.
5.KB.Peja , Konform Nenit 11 dhe 11.6.1 te PG denohet me 500 euro.Mos respektimi i 20 minutave te garantuara për lojtaret deri ne moshën 20 vjeqar.
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: