19/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 26 SUPERLIGA FEMRAT

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e III finale të Play Off-it Superliga Femrat e zhvilluar me 18.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes: 

 

Prishtina vs Penza                       87:68 (16:19, 36:14, 13:20, 22:15)  1-2

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni  

Gjyqtari 1: Artan Gashi   

Gjyqtari 2: Visar Bunjaku   

Vezhguesi: Mehdi Gashi   

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe sportive.

Numri I tyre ishte: 300 veta.

 

 

 

 

Faton Kurshumlija,

Komesar i Garave,

 

_________________________

 

Federata e Basketbollit të Kosovës                                               
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: