19/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 22 LIGA E PARË

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshja e II finale Play Off-it e zhvilluar me 18.04 .2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes: 

 

Prishtina e RE vs Vellaznimi               65:76 (19:17, 20:21, 17:15, 09:23) 0-2

Gjyqtari kryesor:  Ngadhnjim Shabani  

Gjyqtari 1: Elldin Uglari  

Gjyqtari 2: Arian Thaçi  

Vezhguesi: Sabri Parduzi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua Don Polloshka.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje jospoertive me GT u ndeshkua Driton Rraci.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te gjesendeve te forta.

 

Vendime:

  1. KB.Prishtina e Re, Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 200 euro.
  2. Don Polloshka (Prishtina e Re) Konform Nenit 50.1 te PG denohet 50 euro.
  3. Driton Rraci (Vëllaznimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.

 

Njoftim:

KB.Vëllaznimi-Gjakovë është shpallur Kampion i Kosovës Liga e Parë për edicionin 2021-2022 dhe nga edicioni 2022-2023 do te garoje ne ART Motion Superliga. Kupën kapitenit të Vëllaznimit, Driton Rraci ia dorëzoi kryetari i FBK-së, Arben Fetahu, ndërsa medaljet i ndan Kryetari i FBK-së, Arben Fetahu, Sekretarja e Përgjithshme e FBK-së, Elvira Dushku, Anëtari i Bordit të FBK-së, Leart Hoxha dhe Komisari i Garave të FBK-së, Faton Kurshumlija.

                                                                   

 

Faton Kurshumlija,

Komesar I Garave,

 

 

_________________________

 

Federata e Basketbollit të Kosovës                                               
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: