25/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 19 LIGA E DYTË PLAY OUT-it

 

 Marigona Hill Prishtina vs Kosovari           62:78   (+4 MHP)

 Gjyqtari kryesor: Egzon Maloku

 Gjyqtari 1: Genc Vitaku

 Vezhguesi: Mehdi Gashi  

 ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

 SJELLJET E AKTERËVE:

 Skuadra A korekte dhe sportive.

 Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u

 ndeshkua trajneri Shefqet Xhaka.

 SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.

 

Vendim:

  1. Shefqet Xhaka (Kosovari) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 60 euro.

 

Njoftim:

KB.Marigona Hill Prishtina, Konform Propozicioneve te Garave dhe Sistemit

te Garave per edicionin 2021-2022 mbetet anetar I Liga e Pare per edicionin

2022-2023.

 

                                                                                                                                                                      

 

Faton Kurshumlija,

 

Komesar I Garave,
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: