27/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 28 ART MOTION SUPERLIGA

Në bazë të raporteve të vëzhguesve, nga ndeshjet e ART Motion Superliga xhiroja XXVIII te zhvilluara me 23/24.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Drita vs Bashkimi                                                    48:106 (14:26, 11:27, 17:27, 06:26)

Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Gjyqtari 2: Ardi Haxhiajdini

Vezhguesi: Bekim Aliu

Kom.Covid-19: Gazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Te mira.

Numri I tyre ishte 50.

                              

Trepça vs Rahoveci                                                 94:70 (28:13, 13:13, 33:23, 20:21)

Gjyqtari kryesor: Artan Gashi

Gjyqtari 1: Dren Pudarolli

Gjyqtari 2: Irma Konjusha

Vezhguesi: Sabri Parduzi

Kom.Covid-19: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Te mira.

Numri I tyre ishte 1.200.

 

 

Golden Eagle Ylli vs Peja                                               80:67 (14:08, 26:21, 13:25, 27:13)

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini 

Gjyqtari 1: Genc Vitaku 

Gjyqtari 2: Visar Bunjaku

Vezhguesi: Azem Hoxhaj 

Kom.Covid-19: Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: Mungesa e Policise se Kosoves.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GD u ndeshkuan trajneri Adis Beciragic dhe lojtari Erion Kastrati.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te petardeve.

Numri I tyre ishte 350.

              

Prizreni 16 vs Sigal Prishtina                                    99:102 (33:28, 25:30, 24:16, 17:28)

Gjyqtari kryesor: Ngadhnjim Shabani

Gjyqtari 1: Elldin Uglari

Gjyqtari 2:  Atdhe Goqaj

Vezhguesi: Nexhdet Hoxha

Kom.Covid-19: Artan Ejupi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Te mira.

Numri I tyre ishte 300.

 

Vendime:

 

  1. Adis Beciragic (Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 50.3 Pika 2 denohet me 600 euro.
  2. Erion Kastrati (Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 50.3 Pika 1 denohet me 600 euro.
  3. KB.Golden Eagle Ylli, Konform Nenit 48.4 te PG denohet me 400 euro.

 

  1. KB.Golden Eagle Ylli , Konform Nenit 49.9 te PG denohet me 300 euro.

 

  1. KB.Golden Eagle Ylli, Konform Nenit 49.11 Pika 1 denohet me 1.500 euro.

 

 

 

 

 

 

 

  1. Azem Hoxhaj (Vezhgues) I ndeshjes Golden Eaglle Ylli vs Peja, Konform Nenit 54.1 te PG denohet me 4 ndeshje.

 

  1. Genc Vitaku (Gjyqtari 1) I ndeshjes Gollden Eagle Ylli vs Peja , Konform Nenit 54.9 te PG denohet me 2 ndeshje.

 

  1. Jan Palokaj ( Sigal Prishtina ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.

 

Njoftim:

 

KB.Drita nga Gjilani , Konform Propozicioneve dhe Sistemit te Garave per edicionin 2021-2022 ekipa si e renditur ne vendin e tete largohet nga ART Motion Superliga.

 

 

 

 

Faton Kurshumlija  

Komesar i Garave                                            

 

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: