28/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 23 LIGA E PARË

 

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e I Play Out-it e zhvilluar me 27.04 .2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes: 

 

 

Prishtina e RE vs Rahoveci             93:89   (20:25, 23:24, 27:22, 23:18)   +4   

Gjyqtari kryesor:  Atdhe Goqaj   

Gjyqtari 1: Visar Bunjaku   

Gjyqtari 2: Irma Konjusha   

Vezhguesi: Kushtrim Qoqaj  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari TJ Dunans.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Te mira.

Numri tyre ishte: 50

 

Vendime:

 

  1. TJ Dunans (Rahoveci) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.

 

                                                                   

 

Faton Kurshumlija,

Komesar I Garave,

 

 

_________________________
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: