04/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 21 LIGA E PARË FEMRAT

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja I Finale e Liga e Pare Femrat zhvilluar me 30.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:  

 

 

Peja 03 vs United Basketball      62:66 (11:22, 18:21, 16:11, 17:12)    0-1                                           

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Arian Kera

Vezhguesi: Bekim Aliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe Korekte.

 

                                                                          

                                                   

 

Faton Kurshumlija,

 

Komesar I Garave,

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës                                               
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: