04/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF FINALJA 1 LIGA U14 LINDJE

Në bazë të raporttit të vëzhguesit nga ndeshja liga U14 Lindje (M),finalja e pare e zhvilluar me 30.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – TREPCA                     77 – 44   (1-0)

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Albin Hajzeraj

Vëzhguesi: Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                          04.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: