04/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 FINAL FOUR LIGA U12 GJYSMEFINALJA 1

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet liga U12  (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 30.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

SHB HALIT HJOXHA – MEGASPORT                        43 – 58 

Gjyqtari kryesor: Anjesa Haziraj

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vëzhguesi: Ersen Hoxhaxhiku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

GJYSMEFINALJA 2

 

PEJA DT – MARIGONA HILL PRISHTINA                 38 – 35 

Gjyqtari kryesor: Anjesa Haziraj

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vëzhguesi: Ersen Hoxhaxhiku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            04.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: