13/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 33 ART MOTION SUPERLIGA

Në bazë të raporteve të vëzhguesve, nga ndeshjet e II gjysmëfinale ART Motion Superliga te zhvilluar me 11/12.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

                                                                                                                                                                                                                                                               

Golden Eagle Ylli vs Sigal Prishtina            79:70 (27:21, 14:06, 17:18, 21:25) 2-0      

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani

Gjyqtari 2: Amar Djekovic

Vezhguesi: Burim Koshi

Kom.Covid-19: Artan Ejupi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Jan Palokaj.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te petardeve dhe ndezje te fishekzjareve.

Numri I tyre ishte 1.000.

 

Trepça vs Peja                             107:105 (21:22, 25:15, 13:14, 25:33, 23: 21)   2-0                                                  

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini  

Gjyqtari 1: Elldin Uglari  

Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj  

Vezhguesi: Mehdi Gashi  

Kom.Covid-19: Gazmend Mehmeti  

ORGANIZIMI I NDESHJES: Jo I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Ljubomir Minchev.

Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( C ) u ndeshkua

 

 

 

 

 

 

trajneri Marin Dokuzovski.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Jo te mira.Hudhje te gjesendeve te forta ne fushe.Ofendime dhe sjellje josportive ndaj lojtarve te ekipes musafire-vendase nga shikuesit e KB Peja .Hyrja e personave jozyrtare ne fushe.

Numri I tyre ishte 3.000.

 

Vendime :

 

  1. Golden Eagle Ylli , Konform Nenit 49.9 te PG denohet me 300 euro.
  2. Golden Eagle Ylli, Konform Nenit 49.9.2 te PG denohet me 700 euro.
  3. Jan Palokaj ( Sigal Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.
  4. Ljubomir Minchev ( Trepça ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.
  5. KB Trepça , Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 400 euro.
  6. KB Trepça , Konform Nenit 48.15 te PG denohet me 500 euro.
  7. KB Trepça , Konform Nenit 49.6 te PG denohet me 200 euro.
  8. KB Trepça , Konform Nenit 49.11 te PG denohet me 1.500 euro.
  9. KB Trepça , Konform Nenit 49.6.1 te PG denohet me 200 euro.
  10. Marian Dokuzovski (Peja) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.

10.KB Peja , Konform Nenit 49.6 te PG denohet me 200 euro.

 

 

 

 

Faton Kurshumlija  

Komesar i Garave                                            

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: