16/12/2020 FBK

TERMINET DHE DELEGIMET PRINCE CAFFE SUPERLIGA Xhiroja VIII

                           TERMINET DHE DELEGIMET PRINCE CAFFE SUPERLIGA

                            Xhiroja VIII  16/17.12.2020 (mërkure/enjte)

E mërkurë ora 15:00                                     Golden Eagle Ylli vs Ponte Prizreni

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini 

Gjyqtari 1: Egzon Maloku  

Gjyqtari 2: Genc Vitaku

Vezhguesi: Vllaznim Rraci

Kom.COVID-19: Artan Ejupi

                         

E mërkurë ora 15:00                                      Vëllaznimi vs Rahoveci           

Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari

Gjyqtari 1: Visar Bunjaku

Gjyqtari 2: Burim Berisha 

Vezhguesi: Mehmet Xhemajli

Kom.COVID-19: Kushtrim Qoqaj

                         

E enjte ora 15:00                                            Sigal Prishtina vs Peja               

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini

Gjyqtari 1: Artan Gashi

Gjyqtari 2: Astrit Kasapolli  

Vezhguesi: Nexhdet Hoxha

Kom.COVID-19:Gazmend Mehmeti

             

E enjte ora 15:00                                            Trepça vs Bashkimi

Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari   

Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj  

Gjyqtari 2: Dren Pudarolli

Vezhguesi: Hajradin Zeka

Kom.COVID-19: Sabri Parduzi

 

 
Lexo dhe: