20/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 35 ART MOTION SUPERLIGA

Prishtinë 20.05.2022  

Në bazë të raportit të vëzhguesit, nga ndeshja e IV gjysmëfinale ART Motion Superliga e zhvilluar me 19.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

                                                                                                                                                                                                                                                               

Peja vs Trepça                            76:81 (12:23, 20:22, 14:14, 30:22)    1-3                                          

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Xhelal Mumini

Gjyqtari 2: Elldin Uglari

Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha

Kom.Covid-19: Sabri Parduzi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT ( B – C ) u ndëshkua trajneri Ljubomir Minchev,dhe lojtari Andrew Gordon.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje të gjesendeve të forta.Numri I tyre ishte 750.

 

Vendime:

 

  1. KB Peja, Konform Nenit 49.3 denohet me 400 euro.
  2. KB Trepça, Konform Nenit 11.7.3 te PG denohet me 100 euro.
  3. Ljubomir Minchev (Trepça) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 600 euro.
  4. Andrew Gordon (Trepça) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.

 

 

Faton Kurshumlija  

Komesar i Garave                                            
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: