16/12/2020 FBK

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARE FEMRAT NDESHJET E MBETURA Xhiroja I

 

                            TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARE FEMRAT

                                                   NDESHJET E MBETURA  

                                                    Xhiroja I   19/20.12.2020

E premte ora 16:00,                                        Drita vs Sfera

Gjyqtari kryesor: Arlind Vitija

Gjyqtari 1: Rrezon Korqa

Vezhguesi:Naim Jashari

 

 

E shtune ora 12:30, ISP                                AA Keresan Prishtina vs Junior 06

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni  

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vezhguesi: Gazmend Mehmeti

 

E shtune ora 13:30, Istog                            Istogu vs Kaçaniku 

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala 

Gjyqtari 1: Blendi Kadusha

Vezhguesi:Allen Idrizaj

 

 

 

 
Lexo dhe: