30/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 38 ART MOTION SUPERLIGA

Në bazë të raportit të vëzhguesit, nga ndeshja e III finale ART Motion Superliga e zhvilluar me 29.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

                                                                                                                                                                                                                                                               Golden Eagle Ylli vs Trepça                  55:58 (20:17, 10:12, 10:13, 15:16) 2-1

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Artan Gashi  

Gjyqtari 2: Visar Bunjaku  

Vëzhguesi: Ergin Sherifi

Kom.Covid-19: Artan Ejupi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT (B) u ndëshkua trajneri Adis Beçiragiç.

Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT(B) u ndëshkua trajneri Ljubomir Minchev.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te petardeve.Numri I tyre ishte 2.000.

 

Vendime:

 

1.Adis Beçiragiç(Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.

2.KB. Golden Eagle Ylli, Konform Nenit 49.9 të PG denohet me 300 euro.

3.Ljubomir Minchev (Trepça) Konform Nenit 50.2 të PG denohet me 300 euro.

 

 

 

Faton Kurshumlija  

Komesar i Garave                                            
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: