01/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 5 SUPERLIGA U14

 

INFORMATORI NR 5 SUPERLIGA U14

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Superliges U14 (M),xhiroja e  V zhvilluar me 29/30.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

TREPCA – PEJA                                                               90 – 41

Gjyqtari kryesor: Besim Vitaku

Gjyqtari 1: xxxxxxxxxxxxxx

Vezhguesi:  Xhavit Beiqri

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

M JUNIOR PRISHTINA – JUNIOR 06                            74 – 51

Gjyqtari kryesor: Arian Kera  

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi: GFazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PEJA DT                             71 – 66

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini  

Vezhguesi: Bekim Aliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

VUSHTRRIA BASKET – ISTOGU                                             52 – 31

Gjyqtari kryesor: Ardian Rrustemi 

Gjyqtari 1: Yllmir Merovci  

Vezhguesi: Enes Maxhuni 

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

M – BASHKIMI   pushon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                   31.10.2022

 

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: