25/11/2022 FBK

NOMINIMIMI KUPA E KOSOVE U14 (M)

NOMINIMIMI KUPA E KOSOVE U14 (M)

 

Për ndeshjet e Kupes se Kosoves U14(M)”,  të cilat do të zhvillohet me 26/27.11.2022, Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

 

 

PRIZRENI NEW BASKET – SHB DARDANIA

Dita e  Diele

Ora: 14:30

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor:  Merdin Perzhella

Gjyqtari 1:  Amar Haliti

Vezhguesi:  Kushtrim Qoqaj

 

Fituesii takohet me VELLAZNIMI

 

 

 

THERANDA BASKET – SIGAL PRISHTINA

Dita e  Shtune

Ora: 12:00

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1:  Klodian Lecaj

Vezhguesi:  Urim Hasani

 

 

Fituesii takohet me YLLI 04

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                      25.11.2022

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: