30/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 5 LIGA U12 LINDJE

INFORMATORI NR 5 LIGA U12 LINDJE

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Liges U12 lindje (M),xhiroja e V zhvilluar me 26/27.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – TREPCA                              34 – 49

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Rigon Binkau

Vezhguesi:  Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

SHB HALIT HOXHA – VITIA 06                                                39 – 20

Gjyqtari kryesor: Lorena Haxha

Gjyqtari 1: Erisa Ibrahimi

Vezhguesi: Arta Mustafa

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                      Prishtinë                                  

Xhelal Mumini                                                                                   29.11.2022

 

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: