22/12/2020 FBK

TERMINET DHE DELEGIMET LIGES SE DYTË Xhiroja I

                    TERMINET DHE DELEGIMET  LIGES SE DYTË

                                  Xhiroja I ,  23/24.12.2020

 

 

E enjte ora 17:00,                                  Borea vs Dukagjini 

Gjyqtari kryesor: Hekuran Rugova  

Gjyqtari 1:Petrit Emra

Vezhguesi:Allen Idrizaj

 

E enjte ora 12:00,Ferizaj                      Kaçaniku vs Gjakova 

Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari  

Gjyqtari 1:Arian Kera

Vezhguesi:Naim Jashari

 

 

 

                                                                       

 
Lexo dhe: