30/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 5 LIGA U12 PERENDIM

INFORMATORI NR 5 LIGA U12 PERENDIM

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Liges U12 perendim (M),xhiroja e V zhvilluar me 26/27.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

PRO GJAKOVA – PRIZRENI NEW BAAKET                               30 – 38

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1: Ilir Shala

Vezhguesi:  Hajredin Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PEJA DT – ISTOGU                                                                        32 – 23

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi: Roberto Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

JUNIOR 06  -  pushon

 

THERANDA BASKET   -  pushon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                   29..11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: