02/12/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 VAJZAT (F)

LIGA U16 VAJZAT (F)

XHIROJA VII

Për ndeshjet e “liga U16 (F)”, xhiroja VII të cilat do të zhvillohen me 03/04.12.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

VELLAZNIMI – VUSHTRRIA BASKET

Dita e Shtune

Ora: 19:00

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi:  Dorentina Mejzini

 

 

AA PRISHTINA – SFERA

Dita e  Shtune

Ora: 13:00

Palestra: ISP Marigona

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1:  Besim Vitaku

Vezhguesi:  Gazmend Mehmeti

 

 

JUNIOR 06 MONI BAU – BASHKIMI

Dita e Diele

Ora: 18:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor:  Almir Kryeziu

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi:  Arben Lezliu

 

KBF PEJA 03 – KBF PRISHTINA

Dita e Diele

Ora: 11:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1: Melita Luci

Vezhguesi:  Roberto Laiq

 

 

PENZA 2022  – pushon

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                      Prishtinë                                 

 Xhelal Mumini                                                                02.12.2022

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: