02/12/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U12 LINDJE (M)

LIGA U12 LINDJE (M)

XHIROJA VI

Për ndeshjet e “liga U12Lindje (M)”, xhiroja VI të cilat do të zhvillohen me 03/04.12.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

TREPCA – VITIA 06

Dita e Dile

Ora: 12:00

Palestra: Minatori, Mitrovice

Gjyqtari kryesor:  Virtyt Hajrzi

Gjyqtari 1:  Lorena Haxha

Vezhguesi:  Albert Verbiqi

 

 

SHB HALIT HOXHA – MARIGONA HILL PRISHTINA

Dita e Diele

Ora: 1:00

Palestra: Mizair Isma, Rahovec

Gjyqtari kryesor: Almir Kryeziu

Gjyqtari 1:  Amar Haliti

Vezhguesi:   Arben Lelziu

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                02.12.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: