13/02/2023 FBK

INFORMATORI NR 17 SUPERLIGA U16

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliges U16 (M),xhiroja e XVII zhvilluar me 11/12.02.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

M JUNIOR PRISHTINA – PEJA                                                        47 – 60

Gjyqtari kryesor: Genc Vitaku

Gjyqtari 1: Shaban Gashi

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhiku  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – M- BASHKIMI                              74 – 49

Gjyqtari kryesor: Drin Skenderi

Gjyqtari 1: Shaban Gashi

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhiku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

PRISHTINA E RE – ISTOGU                                                           72 – 71

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Lorena Haxha

Vezhguesi: Gazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq Trajnerit RRAHIM SHATRI i cili ndeshkohet me GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

VUSHTRRIA BASKET – PRIZRENI NEW BASKET                         70 – 48

Gjyqtari kryesor: Fisnik Trepca

Gjyqtari 1: Virtyt Hajrizi

Vezhguesi: Enes Maxhuni

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

TREPCA – RAHOVECI                                                                        87 – 60

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani 

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vezhguesi: Arta Mustafa

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

VENDIM:

 

Trajneri RRAHIM SHATRI (ISTOGU) I cili u ndeshkua me GT, konform nenit 42.2 denohet me 40.00 Euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                            Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                        13.02.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: